In de les Song&Dance wordt er gezongen en gedanst op welbekende Nederlandse liedjes uit films en series. In 6 lessen worden er verschillende liedjes en dansjes ingestudeerd. In de laatste les wordt het eindresultaat getoond aan publiek.

 

Proefles: 4 april

Les 1: 11 april

Les 2: 18 april

Les 3: 25 april

Les 4: 16 mei

Les 5: 23 mei

Les 6: 6 juni

 

Op 6 juni is er onder de reguliere lestijd een generale repetitie. De voorstelling is om 18.30 uur in het Droomcafé. De kinderen worden om 18.00 uur verwacht voor de laatste voorbereidingen.

 

De voorstelling is gratis.

 

Kosten hele cursus: 50 euro 

 

De lessen worden gegeven in het Droomatelier.

Bij de voordeur één trap omhoog en

dan de deur aan de linkerkant.

Paasvuurweg 7a

8161 CA EpeZet muziek jou altijd in beweging? Zing je vaak mee met je favoriete nummer? Vind je het leuk om rollenspellen te spelen? Dan is een cursus Musical misschien wel iets voor jou! In een cursus van 10 weken wordt er gewerkt aan de combinatie van de disciplines dans, zang en theater. De eerste lessen zullen bestaan uit het leren en oefenen van liedjes en choreografie. Ook zullen er een aantal spelelementen aan bod komen. Dan wordt er een script geschreven en krijgt iedereen een rol. In de lessen die volgen, ontstaat er een échte musical met scènes, liedjes en dansjes. Het eindresultaat wordt natuurlijk getoond aan publiek in de laatste les van de reeks.

 

Op dit moment zijn we al druk bezig met het repeteren van een musical. Zou je voor de volgende cursus een proefles willen doen? Meld je dan aan en dan krijg je meer informatie.