Pietenvoorstelling

 

In samenwerking met 'Theater de Toverkist' speelt Kubus Kindertheater in de Sinterklaasperiode een voorstelling over drie pieten, Hoge Piet, Ziele Piet en Dolle Piet, die als een echt Pietenteam aan het werk zijn. Elk jaar beleven zij een nieuw avontuur.

 

2022: 'Een brief van Sinterklaas'

2023: 'De Pepernotenbrief' 

         'Mandy's Pietendroom'

2024: PietenPaniek


de Laars

 

Een muzikale theatervoorstelling over bosdieren, die iets vinden wat ze nog nooit hebben gezien. Wat zal het zijn? En waar komt het vandaan?  Een verhaal vol liedjes en dansjes met thema's als herfst, vriendschap, kleuren en cijfers. In een decor van kubussen  zitten er allerlei verrassingen verborgen en komen de handpoppen tot leven. Zing en beweeg mee en als je het leuk vindt, mag je zelf ook op het podium staan! 
Leeftijd: 3-6 jaar
Speelduur: +/- 35 min

Sokken vol geluk

 

Een muzikale theatervoorstelling over een schoenmaker die de schoenen van alle sprookjesfiguren maakt. Regelmatig moeten ook de Zevenmijlslaarzen gerepareerd worden en dan gaat de schoenmaker stiekem met deze laarzen op reis. Op één van die avonturen gaat er wat mis. Zal de schoenmaker genoeg zelfvertrouwen hebben om het probleem op te lossen? Het verhaal komt tevoorschijn uit een boek in een sprookjesachtige setting vol interactieve momenten.

 

Duur: +/- 45 minuten

Leeftijd: 3-7 jaarRegenboog

 

Al jaren zorgt Flora voor de dieren en de natuur in het betoverde bos. Op een ochtend ontdekt ze dat de regenboog niet helder meer schijnt. Waar zijn alle kleuren gebleven? Na een lange zoektocht heeft ze bijna alle kleuren in de natuur gevonden, maar waar is toch het blauwe kristal? Zal een beetje magie Flora helpen om de regenboog weer te laten stralen?

Help Flora de kleuren van de regenboog te zoeken in de natuur en zing en dans mee! 

 

Duur: +/- 40 minuten

Leeftijd : 2 - 6 jaar